Babysalmesang i Dronningborg Kirke

Babysalmesang henvender sig til de helt små mellem 2 og 12 måneder og deres voksne i Dronningborg og Gimming sogne. Det kræver ingen forudsætninger - alle stemmer er velkomne!

Babysalmesang foregår i kirken, både fordi der er en særlig fin akustik i et kirkerum og for at give en fortrolighed med kirken.

Indhold
Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer, med udgangspunkt i salmer, børnesange og rim og remser.

Vi synger og danser, flyver med tørklæder, bruger rasleæg, sæbebobler mm. Alt sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære i kirkerummet.

Det er superhyggeligt og skægt og kan være stor inspiration til, hvordan børn og forældre derhjemme kan bruge musik til en lille hyggestund. Derudover lærer I kirken at kende og bliver fortrolige med den. Der er en stor akustik og "højt til loftet," men børnene lærer hurtigt at nyde det, lytte og selv lave lyde.

Kirken er åben fra kl. 10, så man stille og roligt kan komme ind og gøre sig selv og sin baby klar til, vi går i gang ca. kl. 10.20. Vi synger og danser i ca. 40 min. Derefter bliver der serveret frugt og vand, så der er mulighed for en lille hyggesludder med de andre på holdet.
Der kræves ingen forudsætninger. Alle kan være med.

Ledere
Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Kunst leder forløbet, assisteret af frivillige medarbejdere ved Dronningborg Kirke.

Tilmelding
Har du også lyst at være med? Så kontakt Anne Dorthe for tilmelding
Anne Dorthe Kunst (Kirke- og kulturmedarbejder)
Mail: annedorthekunst@gmail.com
Husk at skrive dit eget navn, tlf.nr., adresse og mailadresse samt barnets navn og alder.

Babyer på plejehjem

Jo, en er god nok!
Den første torsdag i måneden henlægges babysalmesangen til Dronningborg Plejehjem, og det er til stor fornøjelse for både små og store. Følg linket, og læs mere om babyer på plejehjem.

Nabobesøg vækker glæde

For nylig var beboere fra plejehjemmet på genvisit i kirken og oplevede, hvordan kirkerummet spiller en stor rolle og bliver inddraget i aktiviteterne. Følg linket og læs mere.

Gudstjenester og arrangementer for børn og unge

BegivenhedDato

Familievenlig gudstjeneste Dronningborg Kirke

1. s. i advent   ved Dorthe Engelbrecht Larsen   …

3. dec 10:00
11:00
3. dec 10:00 -
11:00

Luciagudstjeneste Gimming Kirke

2 s. i advent   ved Ingelise StrandgaardLuciaoptog ved børn fra Gimming og …

10. dec 11:30
12:30
10. dec 11:30 -
12:30