Bliv frivillig ved kirken - der er brug for dig

Har du tid og lyst til at være med i fællesskabet omkring de mange forskellige aktiviteter i kirke og sognegård? Der er altid en række opgaver, som kalder på frivillige hænder – hjerner – hjerter. Der er brug for dig, hvad enten du er glad for praktiske eller sociale opgaver. Vi løser dem sammen.

Måske elsker du at dække et smukt bord. Måske foretrækker du at hjælpe med i køkkenet. Måske er du god til at tale med og hygge om børn. Måske kunne du tænke dig at besøge en af sognets ældre borgere, som er for meget alene. Måske er du hobbyfotograf … måske har du en helt syvende idé og interesse. Du kan selv være med til at præge det frivillige arbejde.

Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Kunst (tlf. 23 69 00 25, e-mail: annedorthekunst@gmail.com), og hør nærmere.

Eksempler på opgaver

I øjeblikket har vi frivillige, der indimellem hjælper med det praktiske i køkkenet i forbindelse med sangcafé og sogneaftener i sognegården. Vi har frivillige, der hjælper, når vi har gudstjeneste på Dronningborg Plejehjem, og andre, der giver en hånd med ved babysalmesangen.
Og vi vil gerne være flere!

Helt aktuelt behov

Kirkekaffe. Vi er begyndt at byde på kirkekaffe i våbenhuset efter gudstjenesten i Dronningborg Kirke sidste søndag i måneden. Vi ville gerne samle en lille gruppe, som på skift kunne hjælpe med at gøre kaffen klar og være med til at servere den efter gudstjenesten.
Har du lyst til at være en del af bryggerteamet, kan du kontakte en af medarbejderne i kirken.
Spaghettigudstjenester. I efterårssæsonen inviteres til spaghettigudstjenester i Dronningborg Kirke, tre tirsdage kl. 17, den 21. august, den 25. september og den 30. oktober. Kunne du have lyst til at hjælpe med borddækning, madlavning eller andet i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Kunst.
Læs mere om frivillige ved Dronningborg og Gimming Kirker.